2013-04-18

#8: Crew chystá první komiks ze série World of Warcraft - už v květnu!



World of Warcraft 1
Nakladatelství Crew chystá novinku, která už byla dopředu oznamována, ale konečně z ní víme trochu víc. Tak zaprvé, je to skutečnost, že novinkou je první kniha ze série "World of Warcraft". Druhá novinka je skutečnost, že tenhle očekávaný komiks konečně vyjde, a to během května 2013. Zatím tedy neblázněte, komiks ještě v prodeji není. Nebude to ale dlouho trvat. Pozitivní je fakt, že se nejedná o komiks, který u nás už vyšel, i když nějaký ten Warcraft jsme na stránkách měli. Jsem si ale docela jistý, že když už si ho Crew vybrala do svého portfolia, bude to stát za to. Abyste nebyli ochuzeni o podrobnější informace, zde je anotace a hned za ní malá galerie toho, co se na nás chystá:
Na pobřeží Kalimdoru se probírá muž, jehož paměť je čistá jako sklo – a tak začíná epický příběh válečníka Lo’Goshe a jeho nezvyklých společníků Brolla Bearmantla a Valeery Sanguinar. Vycházet s místními národy je téměř stejně těžké jako nepozabíjet se navzájem, a tak nesourodá trojice na pouti za odhalením tajemství Lo’Goshovy minulosti brzy zkříží zbraně s Hordou i Aliancí! 
Autorem scénáře je Walter Simonson ("The Judas Coin", "Thor"), výtvarné stránky se zhostili Ludo Lullabi ("Lanfeust Quest") a Sandra Hope ("Americká liga spravedlnosti")!


 




Žádné komentáře:

Okomentovat